x3 Branding

Logo design kakav vam treba

If you want your customers to interact with your brand, give it an approachable face in the form of a Logo. Our logo design creators can help! / pozajmljeno, treba napraviti našu verziju ovoga <3

Šta je logo i čemu služi?

Logo je vizualna prezentacija lica nekog brenda, organizacije, proizvoda ili pojedinca. U načelu se sastoji od simbola i tekstualnog dela, mada se neki brendovi odlučuju samo za tekstualni deo. Logo je bitno da komunicira pravu poruku željenoj publici.

Šta je bitno kod logotipa?

Logotip treba da predstavlja vrednosti koje vi želite da vaš klijent prepozna. Bitno je da logo bude prepoznatljiv i lako pamtiv. Pored toga mora se pronaći balans između boje, fonta i simbola, šta gde ide i zašto. Logo mora da se razlikuje od logotipa konkurentnih firmi, ali u isto vreme da ne štrči kao da ne pripada među njima. Isti mora da prati trendove, da može da se koristi na svim platformama, socijalnim mrežama ali i da može da se koristi za različite vrste štampe, bile one u samo jednoj boji, ili višebojne, kao da je i prepoznatljiv na sitnim proizvodima.

Standardi logotipa i šta bi trebalo ispratiti kod istih

Uskoro

Dizajn procesi u izradi logotipa

Proces počinjemo tako što dogovaramo šta je cilj logotipa i kakvu poruku treba da šalje. Počinjemo sa skicom i par ideja od kojih na dalju izradu šaljemo par logotipa. Pošto dogovorimo strukturu logotipa, biramo font a potom i boju. Na kraju izrađujemo kratko brand book koji bi trebao da se poštuje da bi vaš brend bio konzistentan. 

Logo Design Gallery

Testimonials

Soon
soon
Soon
soon
Soon
Soon

Dodati neki prodajni deo sa cta