x3 Branding

Dobrodošli!

U današnje vreme, snažno prisustvo na digitalnim platformama je obavezno. Sa rastom socijalnih mreža i povećanjem broja sati koje ljudi provode online, obavezno je da svaki brend ima primamljiv i prepoznatljiv vizualni identitet na svim platformama. Pogotovo u sferi sporta gde gledaoci trenutno imaju raznorazni sadržaj.

neubrutalism illustracija 9-03

Redizajn, zašto?

Dobar brend identitet može da stvori poverenje, lojalnost i osećaj pripadnosti među ljudima koji su zainteresovani za Košarkašku ligu Srbije. Pravljenjem smernica, vaš brend dobija mnogo profesionalniju sliku koju šalje u svet.

Website

Vizuelno privlačan website je neophodan za svaku organizaciju u današnjoj digitalnoj sferi. Često je prva tačka kontakta između potencijalnog navijača i lige, i treba da ostavi jak utisak. Dobro dizajniran website može komunicirati vrednosti i ličnost lige, i pružiti korisničko iskustvo koje drži navijače angažovanim.

Socijalni mediji

Društveni mediji su takođe ključni element online prisustva bilo kog brenda. Platforme kao što su Instagram, Facebook i Twitter pružaju jedinstvenu priliku za povezivanje sa navijačima i izgradnju lojalne publike. Kreiranjem snažnog i doslednog vizuelnog identiteta na svim platformama društvenih mreža, liga može povećati svoj doseg, angažovati navijače i izgraditi jaku zajednicu oko svog brenda.

Redizajn, zašto?

Konačno, jak brend je dugoročna investicija. Može pomoći ligi da se izdvoji na zatrpanom tržištu i izgradi reputaciju koja će trajati godinama. Investiranjem u sveobuhvatni vizuelni identitet, uključujući preuređenje veb sajta i naloga na društvenim mrežama, možete pomoći ligi da uspostavi jak i zapamtljiv uticaj koji će izdržati test vremena.